6 juni 2009

Hemma igen...


GRATTIS ALLA......det är Sveriges nationaldag....... Som Anna sa alla flaggar før att hon reser hem =)=)
Nu är jag tillbaka i god stolen.....
Ja, det händer mycket nu ser det ut till.....så som legen på DNR sa så vill dem børja på ny cellgift kur nästa vecka....strålning vill dem avvakta.....men ska prata med Ullevål på måndag... har fått en VAP under huden over bröstet.... fick det igår så jag är ganska øm i halsen......så det är fortsatt en del oklara saker typ, när blir stomin rättad på .....men det var mest om å gøra børja på kurer igen.....då blir det 1 gång i veckan i 8 veckor......så ny evaluering.....Ja, det var ok samtidigt så är det inte gått opp før mig än...må nog prata med Vossli først på Ullevål......så vurderar dem en ny op, hade dem haft kapasitet hade det blivit gjort nu...men nu avvaktar dem resultatet efter kur.......
Ja detta var mycket och ny information har inte fått som jag sa tidigare allt på plats =)
Men jag fick sytt lite kommer bilder senare...ville bara informera er ocg si att jag har det bra....väntar på Gubbe och Anna nu=)=) det hade gått fint å få in "lille" gubben på hängaren (hästen)
Så ha en fortsatt fin helg.....
Kram
Mia

8 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis med flaggans dag!

Det er jenta si det tenker jeg!! Dette går bra Mia!!

Vi tok en tur til Vârmlands Lân i dag vet du, men kom plutselig på at butikkene kanskje hadde stengt.. men nei da, der var det oppe. (stakkars dem, får ikke fri på nasjonaldagen) "jeg jobbber bestandig jeg, sa hun bak kassa" :/ Vi fikk da handlet alt av kjøtt og litt snop;) Så i dag blir det grilling ute, men spiser inne.

Kos deg sammen med datter og mann da;) Ønsker deg og dere en hyggelig helg.

Boinker i vei med klemmer til deg.

God helg alle!

Tutta

Anonym sa...

Snakk om at jeg er overfladisk da!!
Bare sier jada, går så bra så. Makan!!
Det var mye på en gang dette Mia! Ny cellegiftkur i åtte uker, ja, legene vet jo hva som er best! Håper den ømheta på halsen går fort bort da!
Boinker for alt du skal igjennom nå! Det skal gå bra, det er vi hvertfall enige om!
Det var koselig å kjøre i Sverige i dag, det var flagg over alt;)

Sikkert rart for Anna å forlate Sverige..koselig at dem flagget for henne da;)

Ha det godt da. Klemmer fra Tutta

Anonym sa...

Hei Mia,

grattis med dagen!

Eg vart litt overvelda av alt no, var dette planen eller kom det brått på deg? Det var godt du fekk inn VAP, så slepp årene å bli dårlege av cellegifta.
Eg har ei veninne som akkura har byrja på kur nr. 3 (eller 4..), og ho er veldig glad for VAPén. Ho streva veldig med betennelse i årene før.
Veit du om du får ein tøff kur, og blir veldig slapp/dårleg? Uff, synes synd på deg,eg! Men, du må hugse på at dette skal gå bra - trua er viktig!
Du har mange som tenker på deg her inne, og vi kjem til å fylgje med framover!

Kos deg med familien i kveld og ha ei riktig god helg!
Klem frå Gro

Mia sa...

Hej!!
Ja, tur man inte jobbar i butikk i Sverige...det låter gott med grillmat vi får ta det imorgon..
Så allt som ska ske nu med cellgift osv. kom brått på mig..har inte helt gott opp før mig än men det är egentlig ett gott tecken=)=) så jag är så glad før detta stødet här inne...
Ha en fin kväll....
Kram
Mia

Anonym sa...

Hei Mia

Grattis med dagen Sverige

Dette var da positivt. vi Boinker og heier på deg . Det er jo bra de faktisk vurderer en ny operasjon også. Hei MIA !!

Så har en eller annen idiot skrudd av varmen ute ...æææsj jeg fryser .
Hvor er de 20 varmegradene blitt av? , nå ja jeg har jaktet hybelkaniner og edderkopper store deler av dagen (man holder jo varmen ) og så kan man finne de brune ullstrømpene ha ha ha

Nei nå blir det bare fjas igjen
Fant forresten et par flotte sko i eske med lappen på ...noen som kjenner seg igjen ha ha ha .
(godt min mann heller ikke leser denne bloggen )

Klem fra Magnhild
BOINK BOINK BOINK

Prunella sa...

Hei Mia.

Gratulerer med Svenska flaggans dag.. Er det ikke det det heter? :-)
Nå har du fått litt å fordøye igjen ang behandling, ja. Man tror gjerne at man har tenkt gjennom alle muligheter, men så klarer de jammen å servere en ny - og så må man til å tygge, smake, svelge, fordøye.. gulpe det opp som kua, og tygge videre igjen før livet faller til ro nok en gang. Men når de setter inn med cellegift, så er det jo fordi det har effekt. Hold fast ved den tanken! Og så er det sikkert kjempebra å få jenta hjem igjen! - og gubben. Fortsatt god helg. :-)

Gunn sa...

Hei Mia og gratulere med dagen!

Det ble mye på en gang. Håper det går bra med deg. Høres ut som du klarer deg bra. Huff det hørtes litt lettvint ut. Mener bare at du igjen viser styrke Mia men det er lov å falle litt sammen noen ganger. Dette skal gå bra!!!!Nemmelig!!
Det blir nok godt å få Anna nærmere. Går det bra med Andreas?

Jeg har det bra. Sloss mot ugress men jeg er sta så ugresset må vike plassen for blomster. Godt jeg slipper kamp mot edderkopper Magnhild for de skremmer vettet av meg. Og du, de har slått av varmen her og. Hallo...slå den på igjen.
Apropo kamp så er jo kamp mot iberiasnegler (mordersnegler) på agendaen i alle fall her i Arendal. Må bare innrømme at jeg ikke har deltatt i den ennå i alle fall.

Ønsker deg mye styrke og boink boink Mia!!

Hei og hå og god sommer til dokk alle!

Klem Gunnda

Jona sa...

Gratulerer med nasjonal dagen litt på etterskudd! :)

Uff, æsj, ny cellegift... Men hjelper det, så er det jo det som er viktig! Syns det hørtes posituvt ut at de vurderer ny operasjon.
Syns det er forferdelig at "om de hadde kapasitet hadde de operert nå" Den kapasiteten burde de bare finne syns nå jeg da... Men da boinker vi for at det blir operasjon og bort med alt etter den nye kuren :)
VAP blir nok bra. Godt å slippe å bli stukket så mye etterhvert!
Jeg er jo nysgjerrig og lurer på hva legen din på Radiumhospitalet het, og hva slags cellegift du skal få?
Har lest en del om Avastin. Det er en cellegift type som de prøver å få inn som 2. eller 3. gangs kur for eggstokk kreft. Tone ville jo også prøve denne, men var for syk da det ble mulig.

Her går no' dagan... Venter på ferie nå. :) Vi drar 26. juni, og begynner i Oklahoma. Skal videre til Nashville, også til Texas. Ellers tar vi ting litt på sparket. Det blir så digg!! :)

God natt alle sammen.
Natta klemmer fra meg :)