4 aug. 2008

Ferien är överJa då är man tillbaka i Norge igen. Har haft en fin tur, har varit lite över allt. Nu är vi på hytta efter å varit 1 natt i Oslo, ska hämta hem Kenzo.

Idag är det lite grått, vädret kan inte bestämma sig hur det ska bli. Drar hem imorgon, gubben må börja jobba igen, och så är vår dotter hemma. Så då må vi vara sammen med henne, innan hon reser tilbaka till Sverige. Bilerna som ni ser är från Edam i Holland. Där är så vackert.
Så är det ny kontroll på fredag.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia.
Ja, så var den sommerferien over...
Det så koselig ut, der dere var. Jeg har også vært i Holland, men det er noen år siden nå. Neste sommer reiser min mann og jeg en tur til Italia. Men da reiser vi med ett reiseselskap, tryggest det tror jeg, har aldrig vært i det landet før.
Lykke til på fredag, Mia!

Boink - Boink fra Tutta

ps. Kjenner du til sidene til Samantha? Hun har giftet seg nå, med sin Thomas. Hun er en fantastisk jente. Jeg legger med en link til siden hennes. Det er veldig koselig der inne :)
http://www.123hjemmeside.no/samantha/15755051

Kirsten sa...

Hei Mia.
Så fin og lang ferie du har hatt! Det er deg vel forunt, håper du koset deg masse og at du ikke tenkte på kontroller og slikt. Enklere sagt enn gjort kanskje.

Jeg skal en tur til Holland i slutten av september. Gleder meg, men det er jo feil årstid i forhold til blomstring og sånt.

Lykke, lykke til på fredag. Boink, boink.

Klem fra Kirsten