23 juni 2008

Midsommar

Ja, nu har det varit midsommar, vädret har inte varit perfekt. Undrar om den värmen som har varit, är det den sommaren vi får i år.....................:-( .



Ikväll ska jag ta CT av buken, dem ringde igår och undrade om jag kunde komma idag :-) så det sa jag ja till, må bara prøva å få en tidigare timme på kvinnekliniken å. Så får vi rest på ferie tidigare, passar bättre før dem som ska ha hunden vår.



Har inte fått sytt så mye, men jag orkar mer och mer før varje dag som går :-), nu kommer snart vår dotter Anna hem, ska vara hemma till august. Ska bli gott få hem henne igen.



Så hoppas jag att vi får lite tid på hytta snart, länge sedan jag varit där. Men Andreas har varit hemma några helger, det är gott å ha dem lite i hus.

Kram till alla som är inne och läser min blogg!
Mia

4 kommentarer:

Anne Marie sa...

Hei Mia!
Ønsker deg så indelig gode dager!!! Håper at vi får mer sol og varme dager.... Det er likssom litt lettere da :-)Jeg er også lei av regn... Her er det sol og regn om hverandre i dag.... Må nok prøve å lure meg ut mellom bygene.... Håper snart vi kan reise hjem... og til hytta. Håper dere og får en hyttetur snart! Klem fra anne marie

Anonym sa...

Hei Mia!
Håper veldig at du får komme på hytta og kose deg snart.
Hytta er et spesielt sted der vi samler krefter til nye hverdager!
Ønsker dere en fin ferie med mange gode opplevelser :-)
BOINKER videre og sender mange varme tanker og klemmer!:-)
Marion.

Anonym sa...

Gleder meg til å komme hjem, nå er det ikke mange dagene igjen:) Klemmer

Anonym sa...

Hei Mia :-)

Godt å lese du føler deg bedre
Håper du får et godt resultat på CT
Og så ønsker jeg dere en kjempefin ferie . Raser avgårde en haug Boinker til deg ;-)

Klem fra Magnhild