3 juni 2008

Tankar

Hej!

Nu är det länge sedan jag jag var inne och skrev, dagarna går. Igår var jag på Ullevål och tog ny urinprøve, undrar om jag har urinvägsinf. Jag hade det när jag blev inneliggande, men läkaren trodde att den penicillinen jag fick i samband med lunginf. skulle ta knäcken på den å, men det har den inte gjort.

Så nu väntar jag på svar från Ullevål. Tror att det är därför inte jag kommer mig igen, før att jag har en inf. i kroppen.

Igår kom min vännina med rabarberkräm, och vi hade vaniljeis hemma, det var jätte gott. Tack till alla som skriver i min blogg (:,).

Idag är det onsdag, har inte hørt noe från Ullevål, väntaaaaaaaaaar på svar. Skriver när jag vet mer.
Kram
Mia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia. Synes det er leit at du går å plages sånn, man blir så trett og lei og smådeppa av det.
Håper de finner ut av det slik at du kan få en kur rettet mot urinveisinfeksjonen nå da, slik at ting retter seg og du kan kose deg med å sy dine fine ting igjen. Men jeg skjønner egentlig ikke at du må vente til resultatet av blodprøven, de kunne jo bare gitt deg en kur, i og med at du selv kjenner det er i urinveiene, slik at du har kommet deg raskere. Men men, det er vel ikke alt man skal forstå. Ønsker deg god bedring av hele mitt hjerte. Tenker på deg og boinker for deg.

Stor klem fra Kirsten

Anonym sa...

Hei Mia
Godt å lese du har "funnet feilen"
Rabarbra hørtes godt ut , det er deilig i varmen .
Fint at du liker at vi sender deg noen ord ....men ikke glem å ta en tur innom "hjemme" på gjør en forskjell da B) hehe
DOBBEL BOINK og en (litt svett)
men vaaaaaaarm klem

fra Magnhild