12 juni 2008

Frognersætern

Søndags var vi på Frognersætern, det var så härligt å va ute på tur igen! Først var vi (jag) en tur på Lappemakeriet, och tittade. Petter och Kenzo gick en liten tur. Bilder från Frognersætern,
samt ett bilde på Kenzo, han fant en liten pinne! Vi drack kaffe och åt äpplekaka, det var gott!















Nu børjar jag komma mig igen, men må vila endel (",), fick lite feber i fredags som var, men tog en Ibux, ska hjälpa mot tumør feber, och det hjälpte, nu går jag på penicillin också, jag tyckte det var konstigt å få feber nu, men tror att den ligger och luskar på å komma tilbaka. Men da kommer jag med Ibux(¨,).


Har fått kontroll timme i juli samt CT timme, så då vi bara kryssa fingrar att svulsten inte har växt, med tanke på att jag inte får sista cellgift kuren. Kroppen är før utkørd. Sen drar vi på semester, japp. (¨,)


Jag syr lite, det jag orkar. Blir jag før trøtt av det så broderar jag på Ängel teppet, får se om jag kan ta ett bilde av det, så ser ni kanske en skillnad.



Kram

Mia

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia!

Håper formen blir bedre for hver dag. Fine bilder fra Frognerseteren, har vært der et par ganger for mange år siden. Ser ut som dere også har en nydelig gordon setter! Vi har en gutt, Shadow, på 8 år. Verdens herligste turkamerat og familiemedlem.

Ønsker deg og dine en riktig god helg!

Klem Wenche

Anonym sa...

Hei Mia. Så godt å høre at du er bedre. Har jo sett hilsningene dine på gjorenforskjell, men du har ikke sagt hvordan det er med deg, og da ble jeg litt engstelig. Det er synd kroppen din er så utkjørt at du ikke kan ta siste cellegiftkuren. Det blir spennende på CT i juli, jeg føler med deg. Håper du klarer å legge tankene litt tilside. Man får bare innrette kroppen etter tilstanden. Dersom den vil ha hvile så la den få det. Jeg tenker masse på deg, og håper dette med feber er forbigående. Du blir sliten av penicillinen også vet du. Har jo tatt det lenge nå. God bedring Mia.
Stor klem fra Kirsten

Anonym sa...

Hei Mia!
Så fint at du har orket å være ute på tur ,Mia.
Mange år siden jeg har vært på Frognersæteren....koselig med bilde derfra.
Håper at formen din bare blir bedre og bedre nå.
Er nok viktig at du hviler når kroppen sier fra om at den treenger det.
Du er så flink til å sy mye fint...er morro å gå inn på siden din å se det du lager :)
Ønsker deg alt godt framover!

Klem fra Marion.

Anonym sa...

Hei Mia.

Vakker han Kenzo du. Han titter vel mest opp i lufta, tenker jeg. Fuglehunder pleier jo det;)Jeg har hatt en engelsksetter, pointer, og to andre raser. Har ingen hunder nå, men vurderer sterkt en fuglehund til...
Boink - Boink Mia, håper du føler deg bedre nå! Jeg titter nok innom igjen ;) Klem fra Tutta