25 aug. 2011

Datter skriver

Dessverre så er dette ikke lett for meg å skrive.

Men min kjære mamma gikk bort igår den 24 august og lever nå videre i våre hjerter.

Mamma var verdens beste mamma og vi kommer alle til å savne henne veldig.

Rest in Peace mum <3


8 kommentarer:

gunn sa...

Jeg er så lei meg og føler med dere i deres tap. Jeg kan nesten ikke forstå at ikke Maria er her lengre. Det må være uendelig vondt for dere!
Jeg ble kjent med Maria gjennom siden til en anene sterk jente, Tone. Og ble da grepet av motet til din mor og av hennes varme godhet og styrke. Det ble fort tydelig for meg hvor høyt hun elsket dere barn.Jeg fulgte henne her på hennes blogg, senere på Facebook. Vi skrev og mail til hverandre, som var mer private. Jeg har hatt mine ting og Maria hadde evnen til å støtte også meg, midt oppi sitt. Vi snakket om å møtes i Oslo nå i august. Jeg er så lei meg for at jeg ikke fikk gjort det. Jeg er og lei meg for at når Maria kom på FB så sluttet jeg nesten å skrive her.

Jeg kommer til å savne deg Maria. Du har rørt ved meg!!
Og takk Anna for at du klarer å skrive og fortelle til oss her på siden til din vakre mamma. Jeg vet hvor høyt hun elsket deg og din bror!

Jeg føler med familie og venner i tapet av et nydelig menneske, Maria!

Klemmer fra Gunn(da)

Vibeke sa...

Dette var usigelig trist å lese. Hvil i fred. Alle mine tanker til hennes nærmeste.

Anonym sa...

Kjære familien til Mia...

Dette var utrolig trist å lese...kondolerer så mye..og måtte hun leve evig i alles hjerter.

Jeg var så heldig å få møte deg kjære Mia....vi møttes på "jobb".....(siden vår jobb er å overleve) jeg var inne på Radiumen for å få cellegift, og du var inne for skylling av VAP. Plutselig var det ei smilende dame som kom mot meg og ropte på meg:) Du kjente meg igjen fra bloggen min:) Vi klemte hverandre og skravlet en stund...og det satte jeg veldig pris på....

Måtte du nå hvile ifred...og pass på familien din. Så sees vi igjen vakra...

Samantha

Anonym sa...

Takk for alle fine ord. Hun har alltid vært veldig åpen og ville at alle skulle ha det bra. Hun er nå en vakker engel som kommer til å passe på oss. Klem datteren til Maria

Anonym sa...

<3
Takk kjære Maria, for alt du delte av deg selv, og for at du tok imot meg da jeg overrasket deg på sykehuset for bare en liten mnd. siden. Det er jeg så takknemlig for <3

En god venn bidrar til at alle får stor plass sammen midt i lyset.
En slik venn var du.

Nå sitter du nok i en godstol og passer på din kjære familie, mens du syr på et nytt vakkert engleteppe.

“Takk for lånet” av en flott dame, som har lagt igjen gode minner hos meg.
Styrkeklemmer og varme tanker til familien fra Tirill (tutta)

Gro sa...

Kjære Anna!

Dette var trist og lese. Mi djupaste medkjensle til deg, Anna og resten av familien.

Mia har delt med seg her på bloggen, både medgang og motgang. Vi har blitt kjent med ei flott jente! Eg har lest og kommentert på bloggen, og litt meir private greier har vi tatt på mail.... Sjølv om eg ikkje traff ho, så "kjenner" eg ho likevel - og difor vert dette så trist.
Ta vare på dykk sjølv i denne tunge tida, og finn fram alle gode minner frå verdens beste mamma!

Eit lite vers til slutt:

Jeg står ved stranden

Et skip sprer sine hvite seil i morgenbrisen og seiler ut over havet

Hun stråler ut styrke og skjønnhet,

og jeg står og ser til det til sist kun er en liten hvit flekk der hvor himmel og hav møtes

Da sier en ved min side: "Der er hun borte."

Borte, hvor? Borte for mine øyne, det er alt

Hun er like stor i mast og seil som da hun seilte herfra,

og hun er like i stand til å bære sin last til sitt mål.

Hennes minkende størrelse er i meg, ikke i skipet

Og akkurat samtidig som en ved min side sier: "Der er hun borte,"

er der andre øyne som venter hennes komme,

og andre stemmer som er klare til å juble: "Der kommer hun!"

Og dette er å dø

Klem frå Gro

Ann Kristin sa...

Kondolerer så masse.
Tenker på dere.
Jeg har fulgt med henne her på bloggen. Dette var veldig trist.

Anonym sa...

Jeg er 15 år gammel. Jeg ble født med HIV, min mor gikk bort på grunn av HIV-infeksjonen, og jeg angrer på hvorfor jeg aldri møtte Dr. Itua. Han kunne ha kurert mamma for meg, fordi det var enlig mor for moren min at jeg kom over Dr. itua-helende ord. online om hvordan han kurere forskjellige sykdommer i forskjellige raser sykdommer som HIV / Aids Herpes, Parkison, Astma, Autisme, Copd, Epilepsi, helvetesild, forkjølelsessår, infertilitet, kronisk fatiguesyndrom, fibromyalgi, kjærlighetsspell, prostatakreft, lungekreft, glaukom ., psoriasis, levercirrose, grå stær, makuladegenerasjon, Chrons sykdom, smittsom mononukleose., hjerte- og karsykdommer, lungesykdom. forstørret prostata, osteoporose. alzheimers sykdom, psoriasis, bipolar lidelse, demens., tach sykdom, brystkreft, blodkreft , Kolo-rektal kreft, kjærlighetsformulering, kronisk diaré, atxi, leddgikt, amyotrofisk lateral skoliose, fibromyalgi, fluorokinolon toksisitet syndrom fibrodysplasi Ossificans Progres Sclerosis, svak ereksjon, brystforstørrelse, Helse les, stivkrampe, kikhoste, tuberkulose, polio og difteri) Diabetes Hepatitt til og med kreft. Jeg var så spent, men skremt samtidig fordi jeg ikke har kommet over slike ting på nettet, så kontaktet jeg Dr Itua på Mail drituaherbalcenter@gmail.com/ . Jeg chatter også med ham på appen +2348149277967. Han forteller meg hvordan det fungerer, så sier jeg ham at jeg vil fortsette. Jeg betalte ham så raskt. Postkontoret i Colorado at jeg mottar urtemedisinen min innen 4/5 arbeidsdager. og her lever jeg sunt igjen, kan forestille meg hvordan gud bruker menn til å manifestere verkene sine. Jeg skriver i alle artikler på nettet for å spre gudsarbeidet til Dr. Itua urtemedisin, Han er en stor mann.