20 okt. 2010

..............

Hej...
Igår var jag och tog CT..... kl 8.15 var jag där...usch tidigt.....registrering först,så blodprov så dricka 1 liter vatten på en timme så CT..... fick kontrast, tror jag reagerade på det... var helt ut körd hela dagen sen och ont i huvudet.....Så tisdag nästa vecka ska jag till lege kontroll på Radium.... gruer mig, är så rädd vad CT visar....

I helgen som var jag jag på som jag skrev innan på kurs... det var jätte skoj, men jag var helt slut på söndag kväll.... Har sytt lite på det visar det när det är helt färdigt.....

Så hade Anna besök av sin väninna Sarah från Australia tidigare denna månaden då sydde jag några sminkepunger till henne här kommer bilder.......

Ha en fortsatt fin vecka :)))

Kram
Mia

5 kommentarer:

Helena sa...

Jag hoppas verkligen du får bra resultat! Fy att gå och vänta på svar, i Frankrike får man svar på en gång. Jag ska på CT colon på måndag. Är inte rädd, mest nyfiken på om det är någon inflammation.

Anonym sa...

Hej vännen!
Förstår att krafterna tär när det gäller undersökningar och svar MEN du fixar det. Du har alltid haft en liten en som sitter i nacken och manar dig framåt. Ända sedan du blev min tvillingsjäl på MIVA har jag tyckt om din styrka, beslutsamhet och vilja.
Älskar dig av hela mitt hjärta

Storasyster

Anonym sa...

Hei Mia!

Skal krysse fingrane! Men, dette klarer du!

Sit i sofaen og fyrar, huset er vaska og det luktar reint;-) Schæferen ligg i ein krok og pustar letta ut, støvsugaren er langt vekk for denne gong!!
Og så har vi fått snø, den kunne godt ha venta ei stund. Det er bare eit par cm, men like trasig for det! Kaldt er det også -5 grader.
Eg er like imponert av det du tryllar fram frå symaskina, tenker det var ei glad jente som fekk desse! Eg tenkte eg skulle brodere eit par juleløparar i haust, fann eit par fine i ein nettbutikk. Må finne på noko nå som kveldane er mørke og lange.

Ikkje grue deg for fælt Mia, dette går bra! Kos deg heller med symaskina og få tankane over på noko anna. (sikkert lettare sagt enn gjort).
Eg kryssar fingrar.......klem frå Gro

Jona sa...

Jeg både håper og tror resultatet av CT blir bra! Men skjønner det er litt skummelt ja!

Så utrolig fine de veskene er!
Du burde begynne å selge det du syr. Kjempeflink er du!

Ønsker deg en flott søndag. Selv om det etter min smak er alt for kaldt om dagen... Brrr.

Mange klemmer fra Jona.

Mia sa...

Kom med önsker så får jag se vad jag syr :)))))