18 aug. 2010

Sverige

Nu har jag varit i Sverige en längre stund...först 1 vecka i Alsace....Så har vi firat min mamma också, med ostkaka och gott vetebröd, hon var ovanligt klar den dagen, skönt...så håller vi på å flytta till min pappa, det tar tid lika envisa är vi visst.....har fått god hjälp av en granne till han samt min kusin (fetter) Bengt, skoj å träffa han också, lääänge sedan sist, samt från våra vänner i Malmö, hade inte klarat det utan dem.....
Dem låg över från lördag till söndag i min lilla stuga......vi delade en flaska vin på lördagen, sen så blev det natten, vi var trötta alla 3.....
Nu sitter jag här på landet och njuter efter ett skyfall till oväder så har solen tittat fram igen......skönt, nu ska jag gå en tur med Kenzo......

Ny dag, idag har jag haft en fri dag, tror både min pappa och jag behövde det, han har "ensam" en längre, efter att min mamma kom på hem....så kommer jag och ska, ja, inte styra men hjälpa han och det blir fel av och till, han klarar å ta beslutningar själv, inte bli styrd av mig :-)Så jag har sytt lite skoj, men klarar inte å lägga opp bilder, mitt trådlösa mobilnet, vill inte.
Men idag kom jag in på bloggen, så bara en liten hälsning från mig, har det bara bra i min lilla stuga, väldigt skönt å kunna dra sig ut till den, har lille Kenzo här å, så då må man ut :-)

Kram till er alla :):)

5 kommentarer:

Helena sa...

Där är du ju tillbaka, bra att allt är bra. Ja det är inte lätt med gamla föräldrar, men sån är det säkert för alla. Hoppas det går bra för dom framöver.

Gunn sa...

Fint at du kom deg "inn" litt her. Ja er ikke enkelt når foreldrene blir gamle og må ta imot hjelp. Fint at du har så god hjelp.
Og en flaske vin i sene nattetimer kan være fint det:)

Jeg skal på jobb snart. Er ikke helt i form men må prøve.

Ta godt vare på deg selv!

Klem Gunn

Anonym sa...

Hei Mia!
Lenge sidan vi har "sett" deg, godt og høyre at alt er i orden!!
Det var godt at de fekk ha ei god feiring saman med mor.
Nå får du vel opp Anna frå down under snart også; da er vel familien samla i norden..... tenker meg at du gledar deg til det!
Eg sit her i tusmørkre og skriv, synes det er litt trasig at lange lyse kveldar er over - det går mot haust. Vemodig....... men, ser fram til solfylte dagar i Tunisia ut i september! Kunne godt ha vore sommar til oktober/november;-)
Kos deg vidare i Sverige, drikk gjerne litt meir vin.....

Klem frå Gro

Mia sa...

Ha ha Gro, tack för en hygglig hälsning,tänkte det med vinet :)
Ja, jag har det bra, nu är vi snart samlade hela familjen, skönt:).
Har det så fint i min stuga, synd ni inte får se den, vill inte lägga in bilder.....bara helt underbar....

Ja, inte har jag sett på tv sen jag flyttade ut hit, skönt egentligen...

Kram till er alla

Mia

Anonym sa...

Mia,
har du kjøpt deg stuga?

Du må vise bilder!!!

Gro