26 jan. 2010

Hej igen

Har varit lite blogg torka sen vi kom hem......
Men vi hade en underbar resa och allt gick så bra, var egentlig lite rädd innan vi reste, men läkaren roade mig......så det enda som är väldigt syn jag mistade kameran min=(=(.......Det var när vi hade varit på Hunter Valley, där vi var sammen med Anna och Anthony......helgen där var underbar.....provade en hel del vin... gott.....
Så formen i sig är bra.......provar å behålla den....før vi gick mycket... men där var alltid ett liten plats till å sätta ned rumpan......
Ser att lilla gumman har lite hemlängtan nu, men det är inte så konstigt...det var ca3 intensiva veckor vi hade sammen..........lite svårt å resa där ifrån å.....men hon har det gott.......

Nu ska jag ha kur 2 imorgon........efter vi kom hem
Var på hytta ihelgen som var så nu har vi 2 "små" hundar å.....men dem går så fint sammen=)=)har dem i lång lina, är inte helt klar før å gå tur själv med dem.......men gubben går tur på morgonen så in i buren igen så är dem ute med mig på dagen om dem inte är tullete.......
Har det gott nu=)=)=)

Kram till er alla

Mia

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia!

Flott at du har hatt ein kjempeflott tur! Eg har vore inne og sjekka Anna sin blogg i blant, og fylgd litt med;-)
Det er nok ei stor oppleving å få reise rundt down under. Det skulle eg og lika. Får byrje å spare.....;-)

Her har det stort sett bare vore kaldt. Iskaldt. Det er ikkje moro å koma heim til kald stue kvar ettermiddag;-). Eg lengtar til våren nå. Nok vinter for i år....

Ellers kan eg fortelje ei litt morsom historie.....skulle vera snill med mor i jula og gå ned i kjellaren med middagsrester, som skulle i frysaren. Er litt redd for bratt trapp og mor, Gjett kven som ramla ned 3 trinn og landa på halebeinet med kjøttkaker og brun saus over heile seg??? Joda, litt av eit syn. Halebeinet gjer fremdeles vondt..... mor har funne ut at det best ho går sjøl;-)

Lykke til med kuren, dette går rette vegen veit du!!!

Klem frå Gro

Mia sa...

Hej Gro!
Ja, Anna tycker det är skoj =)=)
Ja av och till ska man göra sig till å hjälpa, så blir det bara tull=( men hoppas det går bra med halebenet ditt, det gør bara så ont och slå det.....

Jona sa...

Hei Mia~

Velkommen hjem! Høres ut som en kjempe tur! Australia er et sted jeg kunne tenkt meg å reise litt i! Spennende og vakkert. Ikke minst at det er sommer der nå.
Enig Gro, nå har det vært nok vinter. Men ja, jeg veit vi bor i et vinterland :( Skulle så inderlig gjerne flytt et sted hvor vinteren ikke er så kaldt, snorik g ikke minst lang.
Ellers har det ikke skjedd mye her hos meg de ukene du var borte. Var jo Las Vegas før jul. DEt var kjempe topp. Fikk ikke tid til å se alt jeg ville av Las Vegas. Men fikk da sett litt, og konsertene jeg ville på, og det var det viktigste. har en unnskyldning for å dra tilbake (forhåpentligvis) snart da :)
Ellers har det jo vært jul. og den var begivenhetsløs. Sov mesteparten av jula, men trengte det da tydeligvis. Vært mye å gjøre og masse stress siste halvåret. Må huske å roe ned litt, og at jeg ikke har samme energien som før enda.
Elelrs er alt tipp toppers. I morra skal jeg på min vanlige 3 mnds kontroll og det er alltid hyggelig ;) Hehe. Jeg er frisk jeg, men fint de passer på meg!

Håper du tåler celleiften greit, Mia. At du ikke blir helt utslitt, og at den fungerer som den skal.

Fint å se litt liv her inne igjen. Vi har savnet deg selvom det har vært en velfortjent tur!

Mange varme klemmer til ddere alle, fra Jona

Gunn sa...

Hei Mia.

Høres ut som det har vert en fin tur og fint at formen er så bra. Håper det går greit med turen.

Ikke så mye nytt herifra. I dag er det sol og varmegrader:) Deilig og fortjent synes jeg for nå er jeg litt lei av å fryse:) Har harr en liten by-tur på salg og utvidet garderoben. Ennå faktisk en del fint og gode kjøp.

Datteren min har jo flyttet hjem og det er så godt. Hun blir nok boende hjemme til ferien. Er så vant til at hun er på kortere ferier så merker jeg stresser litt for å utnytte tiden:) Men prøver å roe meg ned.

Gubben ligger med omgangssyke og har kastet opp i hele natt. Det er første gang han har opplevd å kaste opp på grunn av sånt så kanskje greit at han får den erfaringen:) Er altid jeg som blir syk og ligger og hyler i doen:)

Lykke til med kontroll Jona!! Og Gro, håper halebeinet er bedre og overlatt kjøttkakebæring til din mor du;) Er nok en klok beslutning:):)

Ha en fortsatt fin uke Mia!! Det samme til dere alle!!

Klem Gunnda

Gunn sa...

Gratulere med ny side! Så utrolig flott siden din ble nå Mia. Kjempefin!! Så flink du er!

Klem Gunnda

Anna sa...

Sa fin side du har mamma.. Du er flink nar du prover:) Takk for samtalen her om dagen. Klem

Anonym sa...

Mia!!!!

Har du blitt data-freak? Så fin side! - Grattis!

Eg er imponert!

Gro