12 aug. 2009

Hej hej
Är fortsatt på hytta....vädret är si som så...men vi har det gott,
Tove har besøk av en morbror med familj från Östersund. Formen är bra, tar det med ro så gott jag kan =),det går bra med hundarna, klart dem har sina fighter =)låter lite jobbigt när det står på=(.
Nu ska dem ned och se på fjällkapellet här på Beitostølen, har inga bilder på denna datan=(

Nu är jag hemma igen i Oslo, har Annas data nu min ville inte mer när vi var på hytta, så alla mina bilder ligger på den=(.Hoppas att det går å reperera den utan att bilderna blir borta. Anna dina bilder ligger här=)=) kanske jag ska sätta dem in i stället hihi.....men ska ta nya bilder så får vi se vad som händer sen.

Formen är ganska bra, har varit förkyld så det har satt mig ut lite, kroppen tåler inte mycket=(
Så har jag dålig samvitighet, min mamma blir 80 år på onsdag, men jag klarar inte å resa får fortsatt inte lyfta, och køra bil själv går inte, fast jag slutat med alla morfin tabletter mot smärta, klarar mig med Paracet och Ibux =)=) har inte kørt sen nov-08 så ingen tur på 60 mil, nej....
Får fira henne när vi kommit från Singapore, ja dit ska jag den 28 aug. gubben ska på kurs och jag blir med=)=)

Nu ska jag hänga opp tvätten..
Kram
Mia

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mia,

så godt å høyre at du er like bra - sjølv om forkjølelsar herjar. Ver glad det ikkje er svineriet;-)

Heldige du som skal til Singapore, tenk så mykje fint stoff det er der, og du som ikkje kan løfte!!! Skal du leige sherpa? Eg kan vera bærar, eg.....;-)
Frå spøk til alvor, eg unner deg tur nå, etter alt du har slite med i det siste. Det vert spanande og ein opplevelse.
Du får kjøpe fin bursdagspresang til mor der nede, så får de feire når du er på plass igjen. Kanskje du ikkje skal ha så dårleg samvittighet, du veit, vi jenter er verdens beste i dårleg samvittighet. Bestill blomar til mor og forklar situasjonen. Foreldra dine forstår nok!

Synd med dataen da, håpar du får berga bildene. Det er ikkje moro viss dei er borte. Vi har kjøpt ekstern harddisk og legg bildene der også, så veit vi at dei er her om dataen kræsjar...Vi har mange tusen nå, og halve livet er dokumentert der!

Ellers lite nytt frå denne kanten, kan mykje om svineriet etter ei veke på jobb. Masse informasjon som skal ut til barnehagar og skular....er det litt overdrevet? Ikkje veit eg..

No skal eg vaske tøy...det er meldt to dagar utan regn og det må utnyttast!

Ha det godt Mia, og alle her inne!
Klem frå Gro

Anonym sa...

Goood morgen Mia.

Så flott at du har sluttet med morfin!! Det må føles godt. Skal du på tur til det store utland, så spennende da! Du trenger om litt ekstra kos du nå. Komme til dekket bord ol. Frokost på hoteller er best, syntes jeg.
Jeg traff min "gamle" venninne vet du. Det var så hyggelig, vi pratet på en cafè i tre timer;) Vi skal også treffes til middag litt senere på høsten, sammen med "barenepikene" våre;))

Ønsker deg en fortreffelig uke, Mia. Nå får vi litt govær i en eller to dager, ikke verst;)

Ha det fint alle sammen her inne!
Boink og Klem fra Tutta

Anonym sa...

Tjihi, det skulle stå barnepikene;)) Tutta igjen;)

Anonym sa...

Hei Mia

Åhh den samvittigheten ...den tar aldri ferie . Skjønner godt hvordan du har det der .
Håper forkjølelsen har sluppet taket og at formen stiger raskere enn været skifter . Singapore høres bra ut . Enig med Gro Du MÅ bare ha bærer der nede . Jøss så flott at du kan dra på tur til et VARMT sted God tur altså .

De som er flinke med data kan nok fiske fram bildene dine så det må du ikke ta for tungt før det motsatte er bevist . Så håper jeg de to vakre firbente kan holde fred .

Ha en fortsatt bra uke alle
Klem boink og god resten av uka fra Magnhild

Anna sa...

Gleder meg til a hore hvordan dere kommer til a ha det borte i Singapore. VIl ogsa dit, men vi far ta det en annen gang:) Klem

Anonym sa...

Hei Mia.

Nå blir snart himmelen blå her, Mia. Kanskje vi får en fin helg med sol. Det hadde gjort godt.

I går og i dag er jeg helt alene på jobben. Alle er utabys, jeg måtte av forskjellige grunner bli her, og det er helt greit. Jeg har rydda på kjøkkenet og andre steder. Det blir mye rot når over tretti mennesker samles på en plass;)

Klemmer og BOINK sendes til deg, så håper jeg du får en god og fin helg. God helg til dere alle!
Tutta

ps. Dette tar jeg meg lov til: Gunnda, hvor er du?? Makan, utebli slik da gitt... hehe